De tuin is reeds versierd, de bomen zijn verlicht door guirlandes van lampjes, en de grote kerststal ooit gemaakt door broeder Azarias ( die in onze boerderij zijn workshop/atelier had) staat klaar om ons in kerstsfeer te brengen. Maar we vinden dat Sinterklaas eerst weer op zijn boot naar Spanje moet zitten, alvorens wij Jozef en Maria aan u willen voorstellen. Natuurlijk krijg je altijd aan het einde van het jaar een sentimenteel gevoel, een terugblik op het afgelopen jaar, en vooral dankbaarheid voor de positieve zaken die ons ten goed zijn gevallen. We zijn gestart op 8 januari dit jaar met de verbouwing, de stallen gesloopt, het dak eraf en dat midden in de winter!

De onderverdieping was 9 april zover klaar dat we de eerste receptie al op 12 april in onze nieuwe tuin en achterzaal konden houden. Wie had kunnen bedenken dat we vanaf dat moment, elke dag aanvragen zouden krijgen voor vergaderingen, feestjes, teambuilding en koffietafels.

Het was een turbulent jaar, en voor het eerst sinds 8 maanden, hebben we alles onder controle, dat wil zeggen zijn we gewend aan de drukte, plannen, boodschappen doen en hebben we onze vast leveranciers die helemaal bij ons passen gevonden. De hele maand december staat voor ons in het teken van samen zijn, open staan voor elkaar en vooral dankbaar zijn voor alles. Tenslotte leven we om te delen en delen is vermenigvuldigen!!!!

Vanaf 7 december staat de kerstal op, branden de lichtjes in de tuin en zullen de vuurkorven vanaf 16.00 uur branden.