Gluten vrij,

Ik had er wel eens van gehoord, dat mensen geen gluten konden verdragen, maar sinds we regelmatig grotere groepen, voor feestjes, seminars, koffietafels ontvangen, zijn er veel mensen die gluten vrij moeten eten.  
In het begin had ik zo iets van wat een gedoe, maar nu is het een uitdaging om ook voor deze gasten iets bijzonders en lekkers op tafel te zetten. Onze kok Tijl Boone is een meester in vegetarisch en gluten vrij koken. Sinds kort zoek ik ook op internet naar recepten en mooie vervangers. En zo kom je er achter dat er meer dan 1 miljoen mensen in Nederland problemen hebben met zo maar alles te eten. Het fijne is, dat deze mensen graag hun prachtige recepten delen via internet en zo anderen laten me genieten.
Het doet je ook nadenken over wat we allemaal in onze mond steken, is het wel gezond wat we eten, ook al worden we er niet ziek van?
Was dat vroeger ook al? Of wisten we toen gewoon niet waarom iemand ziek werd nadat hij iets had gegeten. Zo kwam ik dit recept tegen op internet een gluten vrije wrap met spinazie, Mmmmmmm ik geloof dat ik ook voor deze ene  keer ook gluten vrij ga eten, het ziet er heerlijk uit, binnen kort staat deze Wrap bij ons op de menukaart
http://bakersandfakers.nl/spinaziewraps/