Het is ons gelukt! De verbouwing is klaar, we zijn weer elke dag open, de vlaaien, soepen, streekgerechten, borrel staan voor u klaar, elke dag open van 10.00 tot 19.00 uur. En op tweede Paasdag (maandag 21 april 2014) wordt er op het landgoed een streekmarkt georganiseerd. Van 10 uur s ochtend tot 14 uur s middags zullen verschillende producenten van eerlijke streekproducten hun specialiteiten presenteren en verkopen. Een echte belevenis voor jong en oud, want naast het proeven van deze delicatessen, zullen er demonstraties worden gehouden van oude ambachten, is het mogelijk de dieren van de boerderij te ‘knuffelen’ en worden er oud Limburgse spelletje georganiseerd voor de kinderen.

U bent van harte uitgenodigd om inkopen te doen voor u tweede Paasdag diner, of gewoon lekker te komen proeven en genieten. Het terras van de beeldentuin en Café bij de Paters blijft na afloop tot 18 uur geopend voor een gezellige borrel of een kop koffie.

De Streekmarkt is opgezet door de Jong Bourgondiers, een organisatiebureau van vijf student ondernemers. Voor meer informatie over deelname aan de streekmarkt kunt u terecht bij Coen Reinders. Coen_ds@hotmail.com of +31 (0)6 39492068