Graag blikken we met u terug naar het afgelopen jaar, er was heel veel om dankbaar voor te zijn. In de eerste plaats dat we zoveel trouwe en lieve gasten mochten ontvangen, die ons tips, aanvullingen en opmerkingen gaven, waardoor we mede zo hard konden groeien.

In juni de grote erkenning en waardering voor de manier waarop wij met onze varkens omgaan. Onze varkens lopen vrij in het bos, ze krijgen geen staartje, oren en tandjes geknipt. De biggetjes blijven bij de moeder, en nog beter ze eten de hele dag beukennootjes, eikels, planten, wortels, enz. enz. We mochten er het predicaat 5-sterren voor ontvangen van wakker dier en varkens in nood! Inmiddels hebben we ook onze eigen koeien “Aberdeen Angus”.

Prachtige jonge mensen die hier hun ja-woord gaven, maar ook (helaas) hadden enkele vaste klanten, vastgelegd dat ze hun afscheidsdienst en koffietafel bij ons wilden geven.Mooi en bijzonder om te mogen verzorgen, zeker als je de persoon ook als gast hebt gekend.

Het is fijn om te voelen, dat de manier waarop wij onze gasten ontvangen en het feit dat wij met bio- en streekproducten koken, nu resulteert in, dat mensen dat ook voor feestjes, vergaderingen en privé- diners erg waarderen.

Coenraad Reinders (zoon van José) en Sanne Essers hebben de zaak overgenomen en zijn vanaf 1 december 2017, de nieuwe eigenaren, Jose de Goede blijft als gastvrouw werken en zal zich nu nog meer kunnen concentreren op de beelden die verkocht worden voor een goed doel in Zimbabwe (school).

Onze keuken wordt steeds volwassener, we hebben naast Coenraad en Mathijs een nieuwe Chefkok “ Kevin Essers” die veel ervaring heeft in het koken met eerlijke en vooral dichtbij huis producten. Dat heeft geresulteerd dat we vanaf januari van 11.00 tot 21.00 uur open zijn, waardoor we een grotere avondkaart zullen hebben.
We zijn vanaf 27 december tot 24 januari 2018 gesloten, voor een kleine verbouwing in de keuken.

Wij wensen u prachtige feestdagen, een heel mooi en gelukkig 2018.
Heel graag tot ziens, team Landgoed Heerdeberg.