Wat hebben we een fantastische zomer gehad, met ontzettende lieve en fijne gasten.
We werden geslingerd van de ene emotie naar de andere, bruiloften, koffietafels, 50jarige huwelijken, verjaardagsfeesten, vergaderingen, teabuildingdagen, streekmarkten en een afscheidsreceptie voor 200 personen. Iedereen heel veel dank voor jullie vertrouwen en dat jullie ons de kans hebben gegeven het neer te mogen zetten. Het was heel hard werken, maar met ontzettend veel voldoening. We zijn gegroeid van 2 werknemers naar 5 fulltimers, en nog enkele oproepkrachten. Je kan gerust zeggen dat we een familie zijn geworden, en dat voelt fantastisch.
We hopen op een mooi najaar, maar we hebben ook volop plannen voor de winter, winterbarbecue, streekmarkten in de grotten, muziekvoorstellingen en natuurlijk niet te vergeten onze mooie winter streek gerechten, zoals stampotjes met een karbonade van de Bonte Bentheimers en diverse soorten wild. Tete de Veau, en de vegetarische potjes van Chef Tijl.

Op woensdag en donderdag ochtend willen we een soort van boeken/speech uurtje geven. Iemand kan dan over zijn leven, of over een mooi boek of film vertellen, die indruk op hem of haar heeft gemaakt. Dus genoeg te doen en genoeg om elkaar te ontmoeten.
Coen onze jonge slager, wil worst maken cursussen geven, en iemand heeft zich aangemeld om kooklessen, koken zonder gluten te geven.

Blijf ons volgen, elke dag publiceren ons nieuws op Facebook, Beeldentuin Maastricht –Heerdeberg.
hopelijk tot snel ziens in onze Herberg Bij de Paters.