Onze beeldentuin heeft plaats gemaakt voor een groente en kruidentuin, de beeldentuin is verplaatst naar nummer 22.
naast het restaurant. 
 Waar een winkel is met Vintage meubelen en beelden. En een charmate kleine beeldentuin.
Open zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Of maak gerust een afspraak op maat 0621242740

De natuurstenen beelden, zijn handgekapt uit diverse marmersoorten en komen uit Zimbabwe. We kopen de beelden persoonlijk in van de kunstenaars, die een vaste en eerlijke prijs voor de beelden krijgen. Van de winst van de afgelopen 25j aar hebben we verschillende projecten kunnen realiseren. Ons mooiste en grootste project was ongetwijfeld  de school, die we samen met Phil en Lorraine Dobbelson hebben gebouwd. Waar momenteel 745 kinderen les krijgen en de kinderen elke dag een warme  maaltijd kunnen nuttigen, vaak de enige maaltijd voor de hele dag. Onze droom een middelbareschool op te zetten, hebben we vorig jaar ook nog gerealiseerd. Opdat vooral de meisjes langer naar school kunnen en niet uitgehuwelijkt worden (vaak al op 12 jarige leeftijd)  ​In 2015 is de school geopend en Marijn Poels heeft er een documentaire over gemaakt. Film Marijn Poels Vanaf 1 januari 2019, is de Stichting opgehouden te bestaan, na 26 jaar lief en leed te hebben gedeeld met de kunstenaars en hun families in Zimbabwe. Onze school blijven we steunen en financieren, dat doen we met 4 koppels. o..a. met Phil en Lorrain Dobbelson, die ter plekke elke dag een warme maaltijd verzorgen voor de kinderen. Mede door de onmogelijke omstandigheden in Zimbabwe is het heel moeilijk nog beelden in te kopen. Dit jaar is het toch gelukt om 5 kisten met beelden in te kopen en die zijn nu net (februari 2021)  geariveerd. Kom gerust kijken, we hebben nog een prachtige collectie. Mocht u niet op zaterdagmiddag in de gelegenheid zijn om te komen, maak gerust een afspraak.  0621242740.



De beelden die in de onlineshop worden aangeboden, is slechts een heel klein gedeelte van wat er in voorraad is.
Voor de grote beelden is het helaas niet mogelijk om ze te versturen, echter is er een koerier die wekelijks een rondje Nederland doet.

Mother and two children, verkocht

Chut Mother and two children, verkocht

€ 40,00
Dit lieflijk beeldje is gekapt uit green serpentine, en is uitermate geschikt om cadeau te doen, bij de geboorte van een tweede kind of twins. hoogte 29 cm., breed 17 cm
Aantal
  

Chut Mother and two children, verkocht

Dit lieflijk beeldje is gekapt uit een groene marmer, en is uitermate geschikt om cadeau te doen,titel Shy, hoogte 28 cm.

Winkelwagentje