Wegens het succes van onze eerste markt, hebben we samen met onze eerste streekambassadeurs besloten om in de zomer van 2014 iedere eerste zondag van de maand een streekmarkt te organiseren!

U bent van harte welkom om op  7 september, inkopen te doen of gewoon lekker te komen proeven en genieten. Het terras van de beeldentuin en Café bij de Paters blijft na afloop tot 19 uur geopend voor een gezellige borrel of een kop koffie.

De bedoeling van deze streekmarkt is om bio consumenten uit Maastricht en het heuvelland kennis te laten maken met bio producenten uit hun regio. Op de streekmarkt kunnen hun producten geproefd en gekocht worden. Naast de lokale bio producten zijn er ook activiteiten in samenwerking met het IKL en de grotten beheerders, er worden vlaaien gebakken en er zijn boerderij dieren.

In verband met de parkeerdrukte, willen we iedereen uit de directe omgeving vragen om op de fiets of lopend naar het Landgoed te komen.

Voor meer informatie over deelname aan de streekmarkt kunt u terecht bij Coen Reinders. Coen_ds@hotmail.com of +31 (0)6 39492068