Onze dank is groot, voor alle vertrouwen en vooral de kansen die we hebben gekregen, om te groeien waar we nu zijn. Een prachtig op elkaar ingewerkt team, drie koks in de keuken,
vijf in de bediening. Natuurlijk denken we dan ook aan de bijzondere huwelijken, die allemaal anders en heel persoonlijk waren. Ons team staat dan dagen op scherp, omdat we alles zelf klaarzetten, alles versieren en extra moeten koken (naast onze reguliere klanten) en we dat alles met ons kleine maar stoere team voor elkaar krijgen.
 

Regelmatig komt het voor dat een vaste klant zijn of voor zijn geliefde de koffietafel bij ons wil houden, en daarbij zijn of haar lievelingsgerecht wil serveren. Wij voelen ons dan zo trots en vereerd, dat wij de laatste eer en inzet aan de overledene kunnen geven.
De ceremonie was bij een van de uitvaarten in de grot, de kist stond in het midden en zijn dierbaren stonden eromheen. Het klinkt heel gek, maar het was bijna een sprookje, zo persoonlijk en sereen. Vaak geven mensen aan dat hier in de tuin, en zeker in de grot, een mysterieuze sfeer hangt, een beetje mystiek, wij denken dat het een energetisch veld is, van de 60 miljoen jaar oude mergelwand. Vaak komen hier therapeuten met hun cliënten of paranormale mensen, die aan geven dat ze energie komen halen, dat is toch prachtig!
Zo kunnen we nog heel veel opnoemen, waar we ons in mochten waarmaken, maar voor ons
is het allerfijnste gevoel, dat we de kans kregen, en dat u in ons geloofde.

Vanaf 1 januari wordt Coenraad Reinders mede-eigenaar, hij zal 3 dagen per week in de keuken meewerken, en de overige dagen, zijn Boeren Delicatessenwinkel runnen.
Daarnaast verzorgd hij zijn varkens en maakt hij onze bloedworst, huidvlees, worstjes, paté’s
en nog veel meer. We hopen dat we u in het nieuwe jaar weer mogen begroeten, en wensen u fijne feestdagen, een heel mooi, gelukkig en gezond 2017.

Wij zijn gesloten van 24 december tot 4 januari 2017.