'BOER, SLAGER EN KOK INEEN'
Restaurant is open van donderdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur.
reserveren http://heerdeberg.nl
Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Dat wat het landgoed ons biedt, vindt u vers op uw bord terug. De groenten en kruiden zijn biologisch en telen we zelf en de dieren scharrelen vrij rond op ons landgoed. We zijn boer, slager en kok ineen.
ETEN OP HET RITME VAN DE SEIZOENEN
Op dinsdag doet Coen zijn grote ronde over het landgoed en bepaalt hij samen met zijn telers en boeren welke groenten er geoogst worden en welke dieren geslacht. Op onze menukaart vindt u als gast altijd zeven vaste, vertrouwde gerechten. Deze gerechten vullen we aan met vijf wisselende gerechten. We houden overigens graag rekening met mensen met een gluten- of lactose intolerantie of andersoortige dieetwensen. Ons terras ligt op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg (Mergelwand met grotten en hellingbos), zitplaatsen (80) zowel in de zon als in de schaduw. Met uitzicht op de 60 miljoen jaar oude mergelwand hebben we een overdekte veranda, die u ook kan afhuren voor feestjes of recepties.
Graag tot ziens, Sanne Essers en Coenraad Reinders