Menu cafe "bij de Paters"

Wij bereiden onze gerechten het liefst met duurzame: biologisch dynamisch en met streek- seizoensproducten. Zoveel mogelijk van eigen erf, we houden o.a. onze eigen varkens die ons bos vrij rondlopen "De Bonte Bentheimer" waar onze bloedworst, huidvlees en spek en onze heerlijke koteletten (nu op de kaart )van worden vervaardigd. Ook hebben we sinds 2016, onze eigen koeien, de Aberdeen Angus.
Diervriendelijkheid heeft bij ons tot en met de slacht de hoogste prioriteit en door ervoor te zorgen dat de dieren tot in hun laatste seconde een stressvrij leven hebben, wordt een uitzonderlijke malsheid van het vlees gegarandeerd, In juli 2017, heeft onze boer Coenraad Reinders van wakker-dier hier een 5-sterren predicaat voor gekregen.


Vers Fruit van onze eigen boomgaard waar de vlaaien mee worden gebakken de andere producten kopen we zoveel als mogelijk rechtstreeks van de biologische boeren. Bij ons krijgt u de heerlijkste biologische sappen, peer, appel en bes van de Bemelerhof, en we serveren Biologisch bier van de Gulpener. Nu op tap de Ur en de Weizen. En naturlijk op fles, Neubourg, Gerardus blond en dubbel. Maar ook de Val Dieu Trippel, Val Dieu Blond, Wieckse Witte 0%, Radler 2% en Liefmans Fruitesse op ijs

Drank en Menukaart, van Herberg bij de Paters
Tevens elke dag specials, die bij ons op het krijtbod staan.
Voor allergieën koken wij graag aangepast voor u en hebben altijd gluten en lactose vrije gerechten.