Menu cafe "bij de Paters"

Restaurant  Heerdeberg geopend woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur geopend.

Wij bereiden onze gerechten met duurzame: biologisch dynamisch en met streek- seizoensproducten. Zoveel mogelijk van eigen erf, we houden o.a. onze eigen varkens die ons bos vrij rondlopen "De Bonte Bentheimer" waar onze bloedworst, huidvlees en spek en onze heerlijke koteletten (nu op de kaart) van worden vervaardigd. Ook hebben we sinds 2016, onze eigen koeien, de Aberdeen Angus. Alle groentes en fruit komen van onze eigen Permacultuur en Voedselbos. alles is bio--dynamisch, dus onbespoten en elke dag vers geoogst.
Diervriendelijkheid heeft bij ons tot en met de slacht de hoogste prioriteit en door ervoor te zorgen dat de dieren tot in hun laatste seconde een stressvrij leven hebben, wordt een uitzonderlijke malsheid van het vlees gegarandeerd, In juli 2017, heeft onze boer Coenraad Reinders van wakker-dier hier een 5-sterren predicaat voor gekregen.​  Kijk voor meer informatie op deze link  https://www.heerdeberg.nl/restaurant-en-buitenkeuken/