Menu cafe "bij de Paters"

Wij bereiden het liefst duurzaam: biologisch dynamisch en met streek- seizoensproducten.Zoveel mogelijk van eigen erf, we houden o.a. onze eigen varkens die ons bos vrij rondlopen "De Bonte Bentheimer" waar onze bloedworst, huidvlees en spek en onze heerlijke koteletten (nu op de kaart )van worden vervaardigd .Diervriendelijkheid heeft bij ons tot en met de slacht de hoogste prioriteit en door ervoor te zorgen dat de dieren tot in hun laatste seconde een stressvrij leven hebben, wordt een uitzonderlijke malsheid van het vlees gegarandeerd
Ons rundvlees voor zuurvlees is van de Blanc Bleu Belge runderen (slagerij Kusters Margraten)

Vers Fruit van onze eigen boomgaard waar de vlaaien mee worden gebakken de andere producten kopen  we zoveel als mogelijk rechtstreeks van de biologische boeen kopen . Bij ons krijgt u de heerlijkste biologische sappen, peer, appel en bes van de Bemelerhof, en we serveren Biologisch bier van de Gulpener. Nu op tap de Ur en de Weizen. En naturlijk op fles, Neubourg, Gerardus blond en dubbel. Maar ook de Val Dieu Trippel, Wieckse Witte 0%, Radler 2% en Liefmans Fruitesse op ijs

Drank en Menukaart, van Herberg bij de Paters
Tevens elke dag specials, die bij ons op het krijtbod staan.
Voor allergieën koken wij graag aangepast voor u en hebben altijd gluten en lactose vrije gerechten.