Over het cafeetje

Natuurlijk is er een heerlijke koffie, cappuccino, en elke dag verse vlaai. We bereiden alle gerechten zelf, (uitsluitend met streekproducten), uienesoep, elke dag een soep van de dag, Videeke, of bloedworst met appeltjes, ( varkens van Coen Reinders, Bonte Bentheimer) een salade van de chef, of een bruineboterham met boerenbeleg. Zuurvlees/Konijn met friet of met een traditioneel stampotje.

Tijdens borreltijd bieden wij een lekker biobiertje van de Gulpener bierbrouwerij of een mooi glaswijn, met evt. een heerlijk bio-kaasplankje, of een plank met heerlijk en eerlijk vlees van Coenraad. Ons terras ligt op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg ( Mergelwand met grotten en hellingbos), zowel in de zon als in de schaduw, maar ook in de herberg voelt u zich meteen thuis.

Openingstijden

Herberg "bij de Paters", heeft naast het intieme cafeetje een ruimte voor groepen, om uw verjaardag te vieren, teambuilding, koffietafel, of gewoon om met een groep wandelaars (zie onze wandelroutes) te lunchen of te borrelen.

Herberg"bij de Paters" en de Beeldentuin openingstijden, 

Let op Nieuwe openingstijden in 2018

Van woensdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 21.00 uur,
(keuken open tot 20.00 uur)
Voor vergaderingen, feesten, koffietafels of private dining ook andere dagen en tijden mogelijk.

Klik hier voor de menukaart
We heben tevens elke dag een specialiteit van de chef.

 

Op onze terrassen is het heerlijk zitten, beneden hebben we een terras met lange tafels, en intieme 2-persoons tafeltjes,
waar u romantisch naar de vogeltjes kunt luisteren, onder het genot van een hapje, drankje, lunch of borrel met bv. de ondergaande zon.
Op de hogere liggende terrassen, staan lounge stoelen, die uitzicht bieden over de tuin en Maastricht.
 

Onze klanten die daar regelmatig zitten roepen  “als god in Frankrijk”.
De mergelwand geeft inderdaad een heel on Nederlands gevoel, het is hier waar je de kracht en tevens het oergevoel niet kan negeren.
En het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.Tevens is  er een mogelijkheid voor het afhuren van twee ruimtes, een grote en een kleine,
voor cursussen, trainingen, vergaderingen, coaching sessies en feesten. Ook is onze locatie zeer geschikt voor koffietafels.

Wij kijken graag met u naar een mogelijkheid op maat. (parkeergelegenheid voor meer dan 50 auto’s)