Restaurant Heerdeberg heeft naast het intieme restaurant (in huiskamer sfeer) ook een extra grote ruimte om uw verjaardag te vieren,
teambuilding, koffietafel, of gewoon om met een groep wandelaars (zie onze wandelroutes) te borrelen lunchen of te dineren.

Openingstijden, 
Woensdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur
Bio-streekmarkt 1e en 3e zondag van de maand.

We heben tevens elke dag een specialiteit van de chef.
Voor vergaderingen, feesten, koffietafels of private dining ook andere dagen en tijden mogelijk.

Over het cafeetje

Sinds 1 januari 2019 zijn we tot 22.00 uur open en hebben we een uitgebreide menukaart. Naast de kaart koken onze Chefs Kevin Essers en Coenraad Reinders elke dag specials. We bereiden alle gerechten zelf, (uitsluitend met bio-streekproducten). Van alle windstreken komen ze onze huisgemaakte bloedworst met appeltjes, (varkens Bonte Bentheimer die vrij bij ons op het Landgoed rondlopen) proeven. U vindt ook gerechten bij ons op de kaart zoals u oma vroeger thuis kookte, een karbonade of gehaktballen van onze Aberdeen Angus met een traditioneel stampotje of huisgemaakte frietjes.Tijdens borreltijd bieden wij een lekker biobiertje van de Gulpener bierbrouwerij of een mooi glaswijn, met evt. een heerlijk bio-kaasplankje, of een plank met heerlijk en eerlijk vlees van Coenraad. Onze menukaart kan u hieronder bekijken, in elk seizoen een nieuwe menukaart.
In de winter is het restaurant gezellig en gemoedelijk en brandt de houtkachel. Ons terras ligt op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg
(Mergelwand met grotten en hellingbos), zitplaatsen zowel in de zon als in de schaduw. Met uitzicht op de 60 miljoen jaar oude mergelwand hebben we een overdekte veranda, die u ook kan afhuren voor feestjes of recepties.
Graag tot ziens, Sanne Essers en Coenraad Reinders

 

Op onze terrassen is het heerlijk zitten, beneden hebben we een terras met lange tafels, en intieme 2-persoons tafeltjes,
waar u romantisch naar de vogeltjes kunt luisteren, onder het genot van een hapje, drankje, lunch of borrel met bv. de ondergaande zon.
Op de hogere liggende terrassen, staan lounge stoelen, die uitzicht bieden over de tuin en Maastricht.
 

Onze klanten die daar regelmatig zitten roepen  “als god in Frankrijk”.
De mergelwand geeft inderdaad een heel on Nederlands gevoel, het is hier waar je de kracht en tevens het oergevoel niet kan negeren.
En het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.Tevens is  er een mogelijkheid voor het afhuren van twee ruimtes, een grote en een kleine,
voor cursussen, trainingen, vergaderingen, coaching sessies en feesten. Ook is onze locatie zeer geschikt voor koffietafels.

Wij kijken graag met u naar een mogelijkheid op maat. (parkeergelegenheid voor meer dan 50 auto’s)