Restaurant Heerdeberg heeft naast het intieme restaurant (in huiskamer sfeer) ook een extra grote ruimte om uw verjaardag te vieren,
teambuilding, koffietafel, of gewoon om met een groep wandelaars (zie onze wandelroutes) te borrelen lunchen of te dineren.

Openingstijden, 
Ons restaurant is vanwege de Corona gesloten, wel is onze Boerderijwinkel open met onze bio-dynamische groenten en vlees, bloedworst, vleeswaren, eieren, stroop, honing, sappen, Limburgse wijnen, woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Of bestel een Foodbox
 

Wil jij onze box thuisbezorgd krijgen of komen ophalen? Stuur een bericht naar 0641314270
of kijk op de site http://www.heerdeberg.nl
 


 

Over het cafeetje

'BOER, SLAGER EN KOK INEEN' Restaurant  en buitenkeuken open woensdag tot en met zondag 12.00 tot 22.00 uur

Wij koken en leven op het ritme van de seizoenen. Dat wat het landgoed ons biedt, vindt u vers op uw bord terug. De groenten en kruiden zijn biologisch en telen we zelf en de dieren scharrelen vrij rond op ons landgoed. We zijn boer, slager en kok ineen.

ETEN OP HET RITME VAN DE SEIZOENEN

Op dinsdag doet Coen zijn grote ronde over het landgoed en bepaalt hij samen met zijn telers en boeren welke groenten er geoogst worden en welke dieren geslacht. Op onze menukaart vindt u als gast altijd zeven vaste, vertrouwde gerechten. Deze gerechten vullen we aan met vijf wisselende gerechten. We houden overigens graag rekening met mensen met een gluten- of lactose intolerantie of andersoortige dieetwensen. Ons terras ligt op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg (Mergelwand met grotten en hellingbos), zitplaatsen (80) zowel in de zon als in de schaduw. Met uitzicht op de 60 miljoen jaar oude mergelwand hebben we een overdekte veranda, die u ook kan afhuren voor feestjes of recepties.
Graag tot ziens, Sanne Essers en Coenraad Reinders

 

Op onze terrassen is het heerlijk zitten, beneden hebben we een terras met lange tafels, en intieme 2-persoons tafeltjes,
waar u romantisch naar de vogeltjes kunt luisteren, onder het genot van een hapje, drankje, lunch of borrel met bv. de ondergaande zon.
Op de hogere liggende terrassen, staan lounge stoelen, die uitzicht bieden over de tuin en Maastricht.
 

Onze klanten die daar regelmatig zitten roepen  “als god in Frankrijk”.
De mergelwand geeft inderdaad een heel on Nederlands gevoel, het is hier waar je de kracht en tevens het oergevoel niet kan negeren.
En het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.Tevens is  er een mogelijkheid voor het afhuren van twee ruimtes, een grote en een kleine,
voor cursussen, trainingen, vergaderingen, coaching sessies en feesten. Ook is onze locatie zeer geschikt voor koffietafels.

Wij kijken graag met u naar een mogelijkheid op maat. (parkeergelegenheid voor meer dan 50 auto’s)