Onze beeldentuin heeft plaats gemaakt voor een groente en kruidentuin, de beeldentuin is verplaatst naar nummer 22.
naast het restaurant. 
 Geopend op zaterdag en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur, Zaterdag 8 augustus en zondag 9 augustus geopend

De natuurstenen beelden, zijn handgekapt uit diverse marmersoorten en komen uit Zimbabwe. We kochten de beelden persoonlijk in van de kunstenaars, die een vaste en eerlijke prijs voor de beelden kregen. Van de winst van de afgelopen 25j aar hebben we verschillende projecten kunnen realiseren. Ons mooiste en grootste project was ongetwijfeld  de school, die we samen met Phil en Lorraine Dobbelson hebben gebouwd. Waar momenteel 745 kinderen les krijgen en de kinderen elke dag een warme  maaltijd kunnen nuttigen, vaak de enige maaltijd voor de hele dag. Onze droom een middelbareschool op te zetten, hebben we vorig jaar ook nog gerealiseerd. Opdat vooral de meisjes langer naar school kunnen en niet uitgehuwelijkt worden (vaak al op 12 jarige leeftijd)  ​In 2015 is de school geopend en Marijn Poels heeft er een documentaire over gemaakt. Film Marijn Poels Vanaf 1 januari 2019, is de Stichting opgehouden te bestaan, na 26 jaar lief en leed te hebben gedeeld met de kunstenaars en hun families in Zimbabwe. Mede door de onmogelijke omstandigheden in Zimbabwe en het feit dat we geen beelden meer konden inkopen, gaan we ermee stoppen en de beelden met pijn in ons hart, uitverkopen. Er zijn nog prachtige beelden, die op de streekmarkt op Landgoed Heerdeberg (iedere 1e en 3e zondag van de maand) te bezichtigen zijn. Of op afspraak.De beelden die in de onlineshop worden aangeboden, is slechts een heel klein gedeelte van wat er in voorraad is.
Op afspraak kan u de beelden komen bekijken.
Voor de grote beelden is het helaas niet mogelijk om ze te versturen, echter is er een koerier die wekelijks een rondje Nederland doet.

Abstracte Torso

Douglas Shawhu Abstracte Torso

€ 35,00
Dit prachtige kleine verfijnde abstracte torso is gekapt uit Lemon Opal, en staat op een granieten voetje. hoogte torso 14 cm, voet 5 cm, totaal 19 cm.
Aantal
  

Winkelwagentje