De natuurstenen beelden, zijn handgekapt uit diverse marmersoorten en komen uit Zimbabwe. We kopen de beelden persoonlijk in van de kunstenaars, die een vaste en eerlijke prijs voor de beelden krijgen, de winst gaat terug naar Zimbabwe. Van de winst van de afgelopen 22 jaar hebben we verschillende projecten kunnen realiseren. Sinds 5 jaar hebben we een eigen lagereschool gebouwd, waar momenteel 745 kinderen les krijgen en de kinderen elke dag een warme  maaltijd kunnen nuttigen, vaak de enige maaltijd voor de hele dag. Onze droom een middelbareschool op te zetten, hebben we we vorig jaar gerealiseerd. Opdat vooral de meisjes langer naar school kunnen en niet uitgehuwelijkt worden (vaak al op 12 jarige leeftijd)  ​In 2015 is de school geopend en Marijn Poels heeft er een documentaire over gemaakt. Film Marijn Poels
Van elk beeld die u koopt, gaat ca. 35% terug naar Zimbabwe voor het goede doel.

Onze beeldentuin heeft plaats gemaakt voor een groente en kruidentuin, de beeldentuin wordt in april 2019 verplaatst naar nummer 22A.
naast het restaurant.
 

De beelden die in de onlineshop worden aangeboden, zijn slechts een heel klein gedeelte van wat er in de beeldentuin staat.
Kom langs in de beeldentuin om de hele collectie te bekijken. Elke dag zal er op de site een nieuw beeld worden toegevoegd.
Voor de grote beelden is het helaas niet mogelijk om ze te versturen. Wij denken graag mee met u, om een passende oplossing te vinden.

Paddestoelen, Mushrooms

Masvingo makuputo Paddestoelen, Mushrooms

€ 20,00
Niet alleen in het bos groeien paddestoelen, ook in Herberg bij de Paters! Echter deze kunnen jaren mee, als versiering op uw herfsttafel, op het balkon, of tussen uw struiken. Prijs vanaf 40 tot 65 euro. Van prachtige halfedelstenen, Lapidiolite, Groene Verdite, Graniet, Jade vanaf 20 euro
Aantal
  

Masvingo makuputo Paddestoelen, Mushrooms

Niet alleen in het bos groeien paddestoelen, ook in Herberg bij de Paters! Echter deze kunnen jaren mee, als versiering op uw herfsttafel, op het balkon, of tussen uw struiken. Prijs vanaf 40 tot 65 euro.

 

Winkelwagentje