Het was een race tegen de klok, we zijn afgelopen 8 januari begonnen, iedereen verklaarde ons voor gek, om in januari het dak van je pand af te halen, daar moet je wel durf voor hebben. En dat hadden we, de asbestmannetjes, gaven aan niet onder de 5 graden te willen en mogen werken, dat namen we maar op de koop toe. En alsof iemand het hier boven had gehoord, was het de warmste januari en februari maand ooit. Alles liep dan ook zo als we het hadden gehoopt en gepland, het dak ging eraf en eind februari lag het nieuwe dak erop. Toen konden we beginnen aan de rest. De oude keuken ging eruit, (was natuurlijk helemaal niet de bedoeling, die was slechts 6 maanden oud), maar onze architecten (bureau Vulllings/deMoor dachten daar anders over en ik liet me over halen) Ze hadden helemaal gelijk, kom maar snel naar het resultaat kijken het is een echte professionele keuken geworden  en nu denken we hoe hebben we het vorig jaar gedaan met dat amateuristische keukentje die we hadden, maar eerlijk gezegd miste ik in het begin ook wel het kleine intieme, maar alles went snel, en ik kan me nu niet meer voorstellen hoe we zonder deze keuken zouden kunnen.

De stallen die nog achter het cafeetje lagen, is ondertussen getransformeerd tot een prachtige nieuwe ruimte, waar we al meerdere feestjes en afscheidsrecepties hebben mogen verzorgen.  Maar eerlijk gezegd, ben ik het meest trots op onze nieuwe terrassen, en de schoon gemaakte mergelachterwand, het is een sprookje!! Kortom het afzien en harde werken de afgelopen maanden tijdens de verbouwing, is zeker de moeite waard geweest, en wij zijn dan ook heel tevreden en trots en nodigen u van harte uit dat zelf te komen bekijken. Wij zijn elke dag open van 10.00 tot 19.00 uur.
U kunt uitgebreid komen koffie drinken, borrelen, lunchen en een dagmenu komen eten. Graag tot snel.

José de Goede